O našoj kompaniji

Euro doner Pro d.o.o. postoji više od deset godina i vodeća je firma u proizvodnji i distribuciji doner kebaba u Bosni i Hercegovini. Samo iskustvo u proizvodnji u EU i u BiH prelazi uspješnih dvadeset godina.

 

  • Naši doner kebabi su pripremljeni po strogo čuvanoj orginalnoj recepturi i pažljivo biranog najkvalitetnijeg mesa. Ono što naše doner proizvode izdvaja je i činjenica da u istome posjedujemo iskustvo iz zemlje porijekla ovih proizvoda, odnosno Turske, kao i desetogodišnje iskustvo rada u istom u Njemačkoj. Ovo znanje je rezultiralo da i u Bosni i Hercegovini ponudimo jedinstveni ukus doner kebaba, zbog čega danas imamo veliki broj zadovoljnih mušterija širom Bosne i Hercegovine.

  • Pored gotovih doner kebaba, nudimo i pečeni, rezani, zaleđeni doner za čiju pripremu je potrebno samo par minuta. Ova vrsta proizvoda idealna je za restorane, pekare i slično koji žele uvrstiti doner, te pripremati ukusne delicije kao što je doner salata, doner tortilje, doner sendviče i slično.
  • Euro doner posjeduje i pet svojih poslovnica u više gradova pod nazivom Paša doner, koji je postao sam po sebi brend zbog jedinstvenog ukusa, kvaliteta i usluge u kojima nudimo razne vrste doner kebaba.